I-linjan pölynerottimet

Dustcontrol I Line Dust Extractors 600x900

I-linjan pölynerottimet – erittäin alhaiset äänipäästöt 

Joillain teollisuusaloilla käytetään mieluummin siirreltävää pölynerotinta kuin kiinteää järjestelmää. Melusaaste on vaarallista terveydelle. Jos siis laitetta aiotaan käyttää sisätiloissa, esim. korjaamossa tai tuotantotiloissa, sen pitää olla hiljainen.some industries a mobile dust extractor is preferred over a stationary system. Noise pollution is a health hazard. Therefore, if the machine is to be used indoors, for example in a workshop or production facility, it has to be quiet. Dustcontrolin I-mallisto on sopivin valinta joustavaksi sisätilojen imun tuottajaksi, sillä sen imua tuottava laite on eristetty.

I-malliston pölynerottimet voidaan liittää pysyvään tai väliaikaiseen putkistoon tai yhtä laitetta voidaan käyttää jokaisessa työpisteessä. Se on ihanteellinen ratkaisu kohdepoistoon käsityökaluista, mutta sitä voidaan käyttää myös esim. metallilastujen raskaaseen puhdistukseen.

Imun aiheuttajana toimii turbopumppu, jota ohjataan suoraan kolmivaiheisella moottorilla, minkä vuoksi laite on erittäin luotettava, sillä on pitkä käyttöikä ja se vaatii hyvin vähän huoltoa. Turbopumpun toimintatapa soveltuu hyvin puhdistukseen ja materiaalinsiirtoon – mitä enemmän vastusta, sitä enemmän laite tuottaa imua.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa