Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuudessa on erikoisvaatimuksia.
Tuotantolaitteita ja niiden komponentteja kontrolloidaan äärimmäisen tarkasti. Erityistä huomiota kiinnitetään aineiden kulkeutumiseen tuotteeseen, pintakäsittelyihin ja antistaattisiin ominaisuuksiin.  

Dustcontrol on suunnitellut ja asentanut lukuisia kaiken kattavia kohdepoistojärjestelmiä elintarviketeollisuuteen. Kukin järjestelmä on yksilöllinen. Monet niistä ovat suunniteltu asennettavaksi direktiivin 2014/34/EU mukaisiin ATEX-tilaluokan 22 tiloihin. Tähän saakka olemme keskittyneet pääasiassa elintarviketuotannon ”likaisen puolen” puhdistus- ja kohdepoistojärjestelmiin, joiden hygieniavaatimukset eivät ole toimialan tiukimmat.

Uusissa ainutlaatuisissa imuharjoissamme ja täydellisissä kohdepoistojärjestelmissämme kaikki materiaalit ovat hyväksytty elintarvikekontaktiin. Nyt esittelemme uuden, huikean järjestelmämme, jonka ominaisuudet ovat alan huippua. Nyt pystymme ratkaisemaan tilanteita, joissa järjestelmät on pystyttävä integroimaan täysin tuotantoprosessiin. Tämä koskee niin kierrätystä kuin muitakin tarpeita.

Dustcontrol suunnittelee ja asentaa kaiken kattavia kohdepoistojärjestelmiä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Kohdepoistojärjestelmämme ovat täysin integroitavissa tuotantoprosesseihin aineksien kierrätyksen tai siistin ja tehokkaan keskuspölynimurijärjestelmän toteutusta varten.

Good for Food – Dustcontrolilta.

Haluatko tietää enemmän?

 

Asiakirjat varten Elintarviketeollisuus

Näytä lisää Näytä vähemmän
Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa