Siirreltävät pölynerottimet

Pölyn ja muiden epäpuhtauksien kohdepoisto on erityisalamme, mutta siirreltävät pölynerottajamme  sopivat myös erinomaisesti yleissiivoukseen, mikä tekee niistä tarpeellisen moniin sovelluksiin.

Ratkaisujemme avulla voit poistaa pölyä, lastuja, öljyvuotoja ja muita vahingollisia aineita niiden syntypaikalta ja siirtää ne haluamaasi paikkaan. Meillä on ratkaisut myös vaarallisiin ympäristöihin, kuten ATEX-vyöhykkeille. Laaja tarjontamme palvelee monipuolista asiakaskuntaa, johon kuuluu asiakkaita mm. rakentamisen, raskaan teollisuuden, ilmailu- ja kuljetusalan sekä elintarviketeollisuuden piiristä.

Dustcontrol_Industrial_Cleaning_Industrial_Vac_1002x1455
Dustcontrol valmistaa siirreltäviä pölynerottimia teollisuus- ja rakennuskäyttöön, kiinteitä kohdepoistolaitteita sekä oheislaitteita ja tarvikkeita. Autamme yrityksiä ympäri maailmaa saavuttamaan entistä puhtaamman ja tehokkaamman  tuotantoympäristön sekä paremman tuotelaadun.

Kaikki liikuteltavat mallimme on varustettu hienosuodattimella ja HEPA-suodattimella (H13) sekä rakennettu H-luokan vaatimusten mukaisesti vaarallista pölyä sisältäviin, vaativimpiin työolosuhteisiin. Kaikissa teollisuusimureissamme on korkeatehoinen sykloni ja laskostettu  suodatinpatruuna, mikä takaa korkean ja tasaisen suorituskyvyn mahdollisimman energiatehokkaasti. Käänteisen ilmapulssin avulla suodattimet pysyvät puhtaina ilman siirtelyä.  Koneemme on suunniteltu mahdollisimman ergonomisiksi, joten niitä on helppo käsitellä, siirtää ja kuljettaa – sekä huoltaa.

Dustcontrolilla on 50 vuoden kokemus tehokkaiden pölynpoistoratkaisujen kehittämisestä. Tarjontamme kattaa siirreltävät koneet, kohdepoistoon suunnitellut imusuojat, kiinteät laittestot  sekä  laajan valikoiman lisätarvikkeita siivoukseen. 

Asiakirjat varten Siirreltävät pölynerottimet

Näytä lisää Näytä vähemmän
Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa