Lisävarusteet ruokateollisuuteen

Kun puhtaus ei riitä

Pölynpoisto työpaikalla ei ole vain työpaikan viihtyvyyteen ja terveyteen liittyvä asia. Se on myös kaupallinen asia. Mitä puhtaampaa työpaikalla on, sitä paremmat tulokset yritys voi saada. Me kutsumme tätä nimellä ”Healthy Business”.

Dustcontrol suunnittelee ja asentaa kokonaisia järjestelmiä, jotka voidaan tarvittaessa liittää suoraan asiakkaan laitteisiin. Kohdepoistojärjestelmämme voidaan integroida täysin tuotantoprosessiin, joko kierrätysjärjestelmänä tai keskitettynä imujärjestelmänä.

Meidän imuharjaksemme ovat varusteltuja ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Ne ovat suunniteltu täyttämään asiakkaan värikoodausvaatimukset, ne ovat valmistettu antistaattisesta (ESD) materiaalista, ne voidaan puhdistaa hygienisesti (autoklaavaus) ja ne taroavat mahdollisuuden havaita ne automaattisesti (metallinpaljastilmella). Ne ovat toisin sanoen – Good for Food, by Dustcontrol.

Imuharjastemme lisäksi voimme tarjota laajan valikoiman siivousvälineitä ja letkuja, jotka ovat suunniteltu varta vastaen elintaviketeollisuutta ajatellen.

Referenssit

Nestlé, Twinings, Paulig, Absolut Company (Pernod Ricard), Delselius Bakery, Bart Spices Ltd, Portable Foods (Kellogg’s), Matthew Algie Coffee, Mars Drinks UK, La Tua Pasta, HJ Heinz, Twinings, Clipper Teas, Kerry Foods and Ingredients.

Dustcontrol Food Industry Cleaning Accessoires Video Button

Haluatko tietää enemmän?

 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa