Työpistevarusteet

Kaikissa imupisteissä on oltava jonkun tyyppinen venttiili tai pelti. Nämä voivat olla manuaalisia, esim. läppäventtiilejä tai käsikäyttöisiä sulkupeltejä, tai vaihtoehtoisesti automaattisesti ohjautuvia sulkupeltejä, jotka avautuvat imutoiminnon käynnistyessä. Erilaiset kannatusvarusteet, kuten kääntövarret ja letkunkelauslaitteet helpottavat poistojärjestelmän laitteiden käyttöä.

Työpistevarustuksesta

Kohdepoistojärjestelmä mitoitetaan siten, että vain käytössä olevat imupisteet ovat auki. Näin keskusyksikön koko ei kasva liian suureksi. Kaikissa imupisteissä on siis oltava jonkun tyyppinen venttiili tai pelti. Nämä voivat olla manuaalisia, esim. läppäventtiilejä tai käsikäyttöisiä sulkupeltejä, tai vaihtoehtoisesti automaattisesti ohjautuvia sulkupeltejä, jotka avautuvat imutoiminnon käynnistyessä.

Savunpoistoon on saatavana useita erilaisia poistovarsia. Ne ovat helposti säädettävissä ja läpimitaltaan pieniä, joten ne voidaan helposti asettaa hyvin lähelle savun lähdettä.

Erilaiset kannatusvarusteet, kuten kääntövarret ja letkunkelauslaitteet helpottavat poistojärjestelmän laitteiden käyttöä.

Suuria materiaalimääriä käsiteltäessä voidaan materiaali tyhjentää ruostumattomaan suppiloon ja imeä pois sieltä.

 

Dustcontrol Illustration System Workers Manual Flap Valves 600x900
Käsikäyttöinen sulkupelti
Dustcontrol Illustration System Workers Fume Arms 600x900
Automaattinen sulkupelti
Dustcontrol Illustration System Workers Automatic Flap Valves 600x900
Savunpoistovarsi  & kannatusvarustejärjestelmä

Näytä lisää Näytä vähemmän
Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa