Kiinteät imujärjestelmät

Pölyn / Lastujen kohdepoisto – Siivous – Materiaalinsiirto

Dustcontrolin kiinteän imujärjestelmän asennus voi tuoda huomattavia säästöjä. Esimerkiksi kaikki tuotantolaitoksen hiomakoneet ja viimeistelyyn käytettävät työkalut voidaan varustaa imusuojalla ja kytkeä keskusimurijärjestelmään. Pölynhallinta kohdepoiston avulla  parantaa työympäristöä ja tuottavuutta – siivoustarve vähenee, tuotantoprosessit puhdistuvat ja tuotelaatu paranee.

Dustcontrolin järjestelmiä käytetään kolmeen päätarkoitukseen – kohdepoistoon, puhdistukseeen ja materiaalinsiirtoon. Nämä kolme toimintoa yhdistetään usein yhdeksi imujärjestelmäksi.

Jokainen järjestelmä on ainutlaatuinen ja mukautettu tuotantoprosessin erityisiin energiansäästövaatimuksiin, ATEX/NFPA direktiivien sekä terveys- ja turvallisuuslainsäädännön vaatimuksiin.

Poistojärjestelmä on hyödyllistä nähdä syöttöjärjestelmänä, aivan kuten sähkön, paineilman jne. jakeluverkko. Joskus se voi ratkaista suuriakin ongelmia ja yleisesti ottaen tehokas kohdepoistojärjestelmä kerää ja poiskuljettaa materiaalia sekä talteenottaa epäpuhtaudet suoraan alkulähteestä parantaen päivittäistä toimintaa –  vuodesta toiseen.

 

Asiakirjat varten Kiinteät imujärjestelmät

Näytä lisää Näytä vähemmän
Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa