Dustcontrol Service 2000x653px

Huolto

Palvelumme

Mikään ihmisen rakentama ei kestä ikuisesti, etenkään jos se on kovassa käytössä ilman asianmukaista huoltoa. Ja lisäksi Murphyn lain mukaisesti konerikot tapahtuvat pahimpaan mahdolliseen aikaan. Sen vuoksi Dustcontrol ei tarjoa ainoastaan akuuttia huoltoa, vaan myös muita huoltotasoja ennakoimaan ja lyhentämään mahdollisia seisonta-aikoja.

Jos koneessasi ilmenee virheitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Dustcontrol ei hyväksy palautuksia ilman sopimusta. 

Asiakaspalvelu

Huoltosopimus

Tekemällä huoltosopimuksen Dustcontrolin kanssa sinä voit ”mitata lämmön” järjestelmästäsi ja siten välttää turhat seisokit ja kalliit korjaukset. Järjestelmän tarkastus, voitelu ja säätö sisältyvät kiinteään hintaan. Lisäksi saat huoltoraportin joka kertoo järjestelmäsi kunnon ja mahdollistaa takuun pidennyksen.

Ennakoiva huolto

Voit tilata ennakoivan huollon tarpeesi mukaisesti ja sinulle sopivana ajankohtana. Me huollamme järjestelmäsi ja vaihdamme tai korjaamme kuluvat osat ja muut komponentit järjestelmässä. Sinä saat huoltoraportin ja laskutamme tiliäsi.

Akuutti huolto

Järjestelmäsi on pysähtynyt. Sinulla on akuutti ongelma ja järjestelmäsi on nopeasti tutkittava ja saatava käyntiin. Ota yhteyttä paikalliseen Dustcontroliin saadaksesi apua nopeasti.

Asiakaspalvelu: Dustcontrol’in räätälöidyt huoltoratkaisut

Mikäli haluat kokonaisvaltaisen palveluratkaisun turvaamaan, että Dustcontrol -järjestelmäsi toimii luotettavasti kellon ympäri, meillä on tarjota useita eritasoisia palvelusopimuksia, joilla varmistat työsi optimaalisen kannattavuuden ja tuottavuuden!

Solmimalla Dustcontrol’in kanssa keskusimujärjestelmällesi huoltosopimuksen, vältyt tarpeettomilta seisokkeilta ja kalliilta korjauksilta. Sopimuksen myötä tarjoamme ammattitaitoista tukea ja kattavat tarkastukset huoltosopimuksen kattavuuden tasosta riippumatta. Jokaisen suoritetun toimenpiteen jälkeen toimitamme tehdyistä toimista huoltoraportin. Huoltosopimukset ovat kiinteähintaisia ja lisäksi niissä määritellään alennukset varaosista. Uusien järjestelmien hankinnan yhteydessä solmitut huoltosopimukset pidentävät järjestelmän takuuaikaa. Sopimukset sisältävät myös useita muita etuja ja ratkaisuja järjestelmän energiankulutuksen ja suorituskyvyn optimointiin. 

Huoltosopimuksesta saatavat edut ja hyödyt:

  • Saat etusijan kiireellisissä hätäkorjauksissa.
  • Pienemmät käyttö- ja ylläpitokustannukset sekä optimoitu energiankulutus .
  • Parantunut käyttäjäturvallisuus.
  • Pienempi riski laiterikosta johtuviin saisonta-aikoihin.
  • Puhtaampi ja terveellisempi työympäristö.
  • Ennakoitavammat ylläpitokustannukset.

Minkälainen huoltosopimus sopisi Sinulle? Tiedämme, että kaikki laitokset ja yritykset ovat ainutlaatuisia ja voivat vaihdella sekä monimutkaisuuden että vaatimusten suhteen. Jos olet kiinnostunut solmimaan huoltosopimuksen, ota yhteyttä myyjäämme keskustellaksesi, mikä taso ja ratkaisu sopii parhaiten tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.

Kaikki, joilla on Dustcontrol’in järjestelmä käytössä, voivat varata koulutustilaisuuden. Siinä saat järjestelmästäsi peruskoulutuksen, jossa käymme läpi tärkeitä tietoja järjestelmän optimaalisesta käytöstä tehokkuuden ja optimoinnin lisäämiseksi. Järjestämme myös koulutustilaisuuksia, joissa käymme läpi asioita pölyn vaaroista, hyvän keskusjärjestelmän tärkeydestä ja suodattimien ominaisuuksista.

Dustcontrol mukauttaa tuotteitaan ja toteuttaa asiakaskohtaisia ​​ratkaisuja, jotta saat yrityksesi kasvamaan puhtaalla ja tehokkaalla tavalla.

Oletko kiinnostunut tuotteistamme, mutta et tiedä kuinka hyödyntää niitä juuri Sinun liiketoiminnassasi? Onko sinulla ongelmia esimerkiksi yrityksesi puhdistuslaitteiden, konetarpeiden, suunnitteluvaihtoehtojen parannuksista tai tarvitsetko koulutusta pölyn vaaroista? Tarjoamme asiakaskohtaisia ​​tuotteita ja palveluita, jolloin sinä, yhdessä asiantuntijamme kanssa, määrittelette yksilöllisesti kehitetyn ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi.

 

Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa