Elintarviketeollisuus

Dustcontrol Applications Food Industry Banner 2000x653

Elintarviketeollisuudessa on erikoisvaatimuksia.
Tuotantolaitteita ja niiden komponentteja kontrolloidaan äärimmäisen tarkasti. Erityistä huomiota kiinnitetään aineiden kulkeutumiseen tuotteeseen, pintakäsittelyihin ja antistaattisiin ominaisuuksiin.

Työpaikan pitäminen puhtaana ja pölyttömänä ei
ole ainoastaan työympäristö- ja terveyskysymys.
Se vaikuttaa myös liiketoimintaan. Mitä puhtaampi
työympäristö on, sitä parempi on myös lopputulos.
Tätä Healthy Business tarkoittaa meille.

Dustcontrol on suunnitellut ja asentanut lukuisia kaiken kattavia kohdepoistojärjestelmiä elintarviketeollisuuteen. Kukin järjestelmä on yksilöllinen. Monet niistä ovat suunniteltu asennettavaksi direktiivin 2014/34/EU mukaisiin ATEX-tilaluokan 22 tiloihin. Tähän saakka olemme keskittyneet pääasiassa elintarviketuotannon ”likaisen puolen” puhdistus- ja kohdepoistojärjestelmiin, joiden hygieniavaatimukset eivät ole toimialan tiukimmat.

Uusissa ainutlaatuisissa imuharjoissamme ja täydellisissä kohdepoistojärjestelmissämme kaikki materiaalit ovat hyväksytty elintarvikekontaktiin. Nyt esittelemme uuden, huikean järjestelmämme, jonka ominaisuudet ovat alan huippua. Nyt pystymme ratkaisemaan tilanteita, joissa järjestelmät on pystyttävä integroimaan täysin tuotantoprosessiin. Tämä koskee niin kierrätystä kuin muitakin tarpeita.

Dustcontrol suunnittelee ja asentaa kaiken kattavia kohdepoistojärjestelmiä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Kohdepoistojärjestelmämme ovat täysin integroitavissa tuotantoprosesseihin aineksien kierrätyksen tai siistin ja tehokkaan keskuspölynimurijärjestelmän toteutusta varten.

Good for Food – Dustcontrolilta.

.

Dustcontrol Applications Food Industry Banner References

Referenssit

Nestlé, Agrana Zuckerfabrik, Portable Foods (Kelloggs), Mars Drinks UK. 

Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa