Standardit ja sertifioinnit

Dustcontrolin tuotteet vähentävät karkean pölyn, hienon pölyn, nesteiden ja muiden vaarallisten hiukkasten päästöjä. Sloganimme Technology for Healthy Business on lähestymistapa, joka läpäisee koko liiketoimintamme. Meille Dustcontrolilla tämä tarkoittaa: taloudellisuutta, tehokkaita ratkaisuja, fyysistä terveyttä ja turvallista työympäristöä.

Käytämme EcoVadis-alustaa arvioidaksemme kestävän kehityksen työtämme. EcoVadin asiantuntijat analysoivat vuosittain johtamisjärjestelmästämme jakamiamme dokumentteja ja saamme niiden perusteella rankingin, mutta myös ehdotuksia tuleviin toimenpiteisiin.

Dustcontrol ecovadis sustainability rating logo

Dustcontrolin strategioihin vaikuttavat jotkin YK:n 17 maailmanlaajuisesta tavoitteesta.


Dustcontrol on sertifioitu ISO 9001, 14001 ja 45001 mukaan integroidulla laatu- ja ympäristöjärjestelmällä. Tämä sisältää prosessinhallinnan, ympäristövaikutusten tunnistamisen, säännösten noudattamisen ja työntekijöidemme koulutuksen aiheesta. Noudatamme tarkasti EU:n Reach– ja RoHS-direktiivejä minimoidaksemme kemikaalien käytön. Lean Productionin avulla arvioimme jatkuvasti prosessejamme ja pyrimme parantamaan yleistä tehokkuuttamme.

SCAB ISO 14001 Eng RGB
SCAB ISO 9001 Eng RGB
SCAB ISO 45001 Eng RGB
Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa