Suomen Tehonuohouspalvelu luottaa pölynhallinnassa Dustcontrol DC 1800 imuriin.

Nuohoojat siirtyvät sisätiloihinuusi nuohousmenetelmä parantaa työturvallisuutta ja asiakastyytyväisyyttä.

Valkeakoskelaisen Markus Riihimäen yritys Suomen Tehonuohouspalvelu nuohoaa hormit ja tulisijat pääsääntöisesti vain uudella menetelmällä, koneellisesti alhaalta käsin, jolloin hankalissa olosuhteissa (katoilla) työskentely minimoituu.

Katolla käydään yhä tarkastamassa piipun ja kattoturvallisuustuotteiden kunto. Sisätyöskentelyssä korostuu luonnollisesti toimiva pölynhallinta, jotta verhot, sohvat ym. pinnat säilyvät puhtaina.

Markus on hakenut oppinsa Ruotsista, missä Iso-Britanniasta peräisin oleva menetelmä on jo ehtinyt yleistyä. Tehonuohouksesta saadut kokemukset ja asiakaspalaute ovat olleet positiivisia.

  • Työturvallisuus on parempi ja koneellisesti pyöritettävä, nailonlankainen nuohousharja puhdistaa hormit tehokkaasti, pintoja vahingoittamatta.
  • Perusteellinen puhdistus maksimoi paloturvallisuuden ja lämmönvarauskyvyn. TehonuohousPRO – tekniikka yhdistää tehonuohouksen ja hormin kuvauksen kameralla.
  • Tehokkaan alipaineimurin ansiosta noki ei pääse leviämään sisätiloihin. Tehonuohouksessa imurilta vaaditaankin tehokas moottori ja korkea suodatustaso!

Suomen Tehonuohouspalvelun imurivalinta on HEPA H13 – suodattimella (99,995 % suodatusteho) varustettu Dustcontrol DC 1800 malli, jonka 1285 W moottori tuottaa 23 kPa alipaineen ja imuroi 190 m³ tunnissa.

”Olen ollut Dustcontrol 1800 – imuriin enemmän kuin tyytyväinen! Tämä täytti kaikki odotukseni, kun etsin hyvän suodatustehon omaavaa imuria. Tässä tekniikassa imurin suodatusteho on kaikkein tärkein, kun ollaan tekemisissä noen kanssa. Suodatinten putsaus aina käytön jälkeen pitää suodattimet pitkäikäisinä ja näiden säännöllinen vaihto lisää taas imurin käyttöikää.”

Jos haluat tietää enemmän tehonuohouksesta, käy tutustumassa Suomen Tehonuohouspalvelun- tileihin Facebookissa ja Instagramissa!

Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa