Korkeiden paikkojen puhdistus – DC Reach

DC Reach on uusi tuotteemme, jonka avulla korkeiden paikkojen puhdistus on nopeaa, helppoa ja turvallista!

DC Reach – järjestelmä mullistaa tavan puhdistaa korkeat ja vaikeapääsyiset paikat. Ei enää nostimia, rakennustelineitä tai putoamisriskiä: lattiaohjattavan puhdistusjärjestelmän avulla yksi ihminen voi maasta käsin puhdistaa vaikeapääsyisiä kohteita, jopa 6 metrin korkeudessa.

Eräs DC Reachin tärkeistä ominaisuuksista on, että putket on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta, mikä tekee niistä kevyitä, vahvoja ja kestäviä. Yksittäisen putken pituus on 1,25 m ja ne voidaan liittää tarpeen mukaan erilaisiin yhdistelmiin.

Peruspaketissa olevalla putkistolla siivoat jopa 6 metrin korkeudelta. Järjestelmä sisältää erilaisia käyriä, harjoja ja suuttimia, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan korkeiden paikkojen puhdistus- ja siivoushaasteisiin – olipa kyseessä lika, pöly tai muut materiaalit.

DC Reach on saatavana kahdessa versiossa: vakio ja ATEX. Molempiin versioihin kuuluu valikoima suulakkeita ja harjapäitä erilaisiin puhdistustarpeisiin.

Nopeasti koottava järjestelmä on yhteensopiva sekä siirreltävien imureiden että kiinteän imusysteemin kanssa.

Korkeiden paikkojen puhdistusjärjestelmä on ihanteellinen esim. varastoissa, tehtaissa, elintarvike- ja juomateollisuudessa sekä pesuloissa.

Dustcontrol FIN Oy Muuntotie 1, Portti D2 01510 VANTAA