Dustcontrol Application Printing Banner

Tulostus

Dustcontol parantaa tuotantoprosessia

Missio

Yleinen ja todellinen työympäristöongelma monissa painotaloissa on paperipöly ja paperisilppu, jota syntyy tulostusprosessissa. Ilmassa leijuva pöly on sekä epäterveellistä, että ongelmallista henkilöstölle.

Poistamalla pölyn siellä missä se syntyy, pölyongelmaa saadaan pienennettyä. Siivouspisteitä voidaan sijoittaa imukapselein tulostusprosessin eri vaiheisiin. Dustcontrolin järjestelmää voidaan käyttää myös erillisenä ”puhallusjärjestelmänä”, jolloin saadaan paperi ”virtaamaan” kääntörullien yli.


Ratkaisu

Dustcontrol on toimittanut ratkaisujaan moniin eri maihin ja onnistunut vastaamaan tulostusmarkkinoiden korkeisiin vaatimuksiin. Ratkaisut ovat verrattain yksinkertaisia, koska seuraamme fysiikan lakeja kaikessa kehitystyössämme.

Dustcontrolin osaaminen ja kokemus ovat mahdollistaneet sen, että voimme räätäöidä jokaisen asennuksen erikseen juuri oikeiden laatuvaatimusten mukaan.

Equipment

Dustcontrol Application Printing Banner Mini

  • Customised source extraction & cleaning systems
  • Suction casings

Reference

Dustcontrol solutions improve the production process with source extraction for slitters, folders and cleaning operations.

Some of our latest customers are: Manroland, Goss International, News International, MM Packaging 

Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa