Duscontrol Construction Jm Semi Mobile System Banner

JM

Dustcontrol pienensi pölyn määrän minimiin JM:llä

Missio

JM on yksi johtavista asuntojen ja asuinalueiden rakennuttajista Pohjoismaissa. Toiminta keskittyy kotien uustuotantoon houkuttelevilla paikoilla ja fokus on metropolialueiden laajentamisessa ja yliopistokaupungeissa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Belgiassa. JM, jolla on jatkuvasti työn alla useita suuria rakennustyömaita, vuokraa puolikiinteitä järjestelmiä ja muutamia siirreltäviä yksiköitä Cramolta, joka on Dustcontrolin yhteistyökumppani. Tämä on valikoitunut tavaksi sen vuoksi, että suuria määriä materiaalia voidaan siirtää pois imujärjestelmän avulla ja käyttämällä imukoteloita kaikissa koneilla ja yhdistämällä ne Dustcontolin pölynerottimiin. Näin pölyn määrä ilmassa minimoidaan. Koneissa, joilla murskataan kuivaa betonia, kohdepoisto on käytännössä pakollista, koska siitä syntyy niin suuria määriä pölyä.


Ratkaisu

Puolikiinteällä järjestelmällä ja muutamalla Cramon mobiililla järjestelmällä Dustcontrol vähentää työmaan pölytasot minimiin. Puolikiinteä järjestelmä sisältää keskusyksikön, esierottelijan ja putkijärjestelmän. Puolikiinteän järjestelmän moduuliosat ovat suunniteltu siten, että ne ovat helposti kasattavissa ja purettavissa. ”Meidän suurin työympäristöongelma on jauhamisesta ja murskaamisesta syntyvä pöly. Dustcontrolin järjestelmien avulla me voimme vähentää pölyn määrää”,JM:n local manager Jonas Nyqvist kertoo. ”Kaikki imetään järjestelmään, ei ainoastaan pölyt, vaan myös pienet naulat, ruuvit ja muut jätteet.”

Equipment

  • Semi-mobile system
  • Dustcontrol’s dust extractors (Tromb, Storm and DC 5900)
  • Suction Casings

Reference

Reduce dust levels in the air to a minimum by putting suction casings on all machines and connect them to Dustcontrol’s dust extractors.

Yrityksen yhteystiedot

JM Construction Stockholm

Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa