Absolut Company

Dustcontrol virtaviivaistaa huoltotoimenpiteet yhdelle maailman parhaista vahvojen alkoholijuomien tuottajalle

Missio

Tavoitteena on hyvä ja toimiva koneisto ja keskitetty imujärjestelmä, jossa Dustcontrol on suurena apuna. Absolut company haluaa lisätä sitoutumistaan puhtaanapitoon estääkseen tuotantolinjan seisokit ja helpottaakseen ongelmanratkaisua.

Ratkaisu

Absolut Companylla tehokkuus on yksi tärkeä tavoite. Toisin sanoin halutaan maksimoida tuotantokapasiteetti. Mitä enemmän seisokkeja, sen huonompi tehokkuus. Tässä Dustcontrol on voinut tarjota Absolut Companylle keskusimujärjestelmiä, jotka helpottavat siivoamista ja tekevät siitä nopean ja helpon.

“Verrattuna liikuteltavaan imuriin, jota pitää kantaa ja siirrellä ja siirtää varaston, tämä on huomattavasti helpompaa ja samalla säästyy aikaa. Kaikki on koko ajan paikallaan. Yksinkertaisuus johtaa siihen, että siivoaminen tapahtuu lähes itsestään. Jos erikseen pitäisi hakea varusteet varastosta, ei sitä välttämättä saataisi tehtyä.”, toteaa Christer Johansson.

Yhdessä Absolute Companyn käytössä olevista keskusimujärjestelmistä on DC Green System, joka myös edesauttaa energiansäästössä jatkuvan valvonnan avulla. ”Kun käyttäjät silloin tällöin päivän aikana siivoavat koneita, keskusyksikkö säästää energiaa menemällä säästötilaan ja on käyttövalmiudessa paljon nopeammin”, Christer Johansson kertoo.

Equipment

  • 4 pcs S34000 filter units 30 kW
  • 1 pcs S34000 filter units 18.5 kW
  • 1 pcs frequency converter with 3 pcs pressure sensor which regulate the pressure of the system, i.e. the DC Green System
  • 2 pcs S 11000 filter units
  • 1 pcs F20000 pre-separator 18.5 kW
  • 1 pcs RAF radial blower 7.5 kW

Reference

Centralised cleaning system for preventive maintenance, facilitate troubleshooting, personal safety and to reduce wear.

Reference company:

Absolut Company
Åhus Sweden

Yrityksen yhteystiedot

Christer Johansson
Supervisor Engineering

Dustcontrol AB:
Peter Holmström
Sales engineer

Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa