Ympäristöpolitiikka

Ympäristöyrityksenä kannamme erityistä vastuuta siitä, miten tuotteemme ja palvelumme vaikuttavat ympäristöön, jolla käsitämme sekä ulkoympäristön että omissa ja asiakkaidemme tiloissa vallitsevan työympäristön. Haluamme huolehtia ympäristöstä kokonaisuudessaan. Noudatamme voimassa olevaa ympäristölainsäädäntöä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään omaa ympäristötyötämme. 

Dustcontrol ecovadis sustainability rating logo

Banner Sustainabilty 770x165 Fi

Meidän vastuullamme on huolehtia siitä, että kaikilla työntekijöillämme on riittävästi asiantuntemusta ympäristökysymyksistä. Etsimme koko ajan entistä ympäristöystävällisempiä kuljetustapoja ja työautoja sekä vähennämme ja lajittelemme valmistuksessa syntyvää jätettä.

Tarkastelemme koko tuotantoketjua ja pyrimme jatkuvasti siirtymään ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin silloin, kun se on mahdollista. Ne voivat olla esimerkiksi omien tuotteidemme entistä ekologisempia pakkauksia tai päällisiä tai biologisesti hajoavia jätesäkkejä. Jauhemaalauksessa käytämme liuotteetonta menetelmää, joka vähentää valumista ja jätettä.

Noudatamme tiukasti EU:n Reach-asetusta ja RoHS-direktiiviä kemikaalien käytön minimoimiseksi. Valmistusta varten ostamme vain lähellä tuotettuja tuotteita kuljetusmatkojen lyhentämiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Banner Sustainabilty Icons 770x165 Fi

. Lisäksi teemme Lean Production -työtä resurssien käytön tehostamiseksi ja läpimenoaikojen parantamiseksi, jotta saavutamme parhaan mahdollisen valmistusvirran. 

Päivitämme johtamisjärjestelmäämme jatkuvasti ja meillä on ISO14001:2004, ISO9001:2008 ja ISO45001:2018 ‑sertifioinnit.

”Technology for Healthy Business” on ajattelumalli, joka leimaa kaikkea toimintaamme. Meille Dustcontrolilla se tarkoittaa kestävyyttä, taloudellisuutta, tehokkaita ratkaisuja, terveyttä ja turvallista työympäristöä.  

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko lisätietoja? Soita meille numeroon +358 9 682 4330 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen dc@dustcontrol.fi

Lue kestävistä arvoistamme!

Lataa kansio Dustcontrol Sustainability

Dustcontrol FIN Petikontie 4, 01720 Vantaa