Tuote uutuus

Uusi DC Tromb

Uusi DC Tromb

Nyt lanseeraamme DC Trombista uuden edition 2019 ja laajennamme samalla Tromb-perhettä DCF Tromb Esierottimella ja DC Tromb Twinillä.

DC Tromb, ed. 2019, on saanut jykevämmän alustan, yksinkertaisemmat suodattimen vaihdot, kannellisen säilytyslaatikon, parannellut ripustukset, käännettävän syklonin, helposti huollon yhteydessä vaihdettavissa olevan moottoripaketin ja vähän muutakin...

Dustcontrolin pölynerottimien suodatinjärjestelmät täyttävät tuttuun tapaan H-luokitellut vaatimukset. Pyrimme aina täyttämään modernit turvallisuusvaatimukset sekä suunnitella laitteista ergonomisia ja monikäyttöisiä. Kaikki yksiköt varustellaan mm. muovisäkillä (c), longopacilla (l) tai tynnyrillä (a).

DC Tromb Twin saa kaiken lisäksi jaettua kahteen osaan. Pölynerotin (DC Tromb) ja esierotin (DCF Tromb) voidaan irrottaa ja näin kuljettaa helpommin tai käyttää erillisinä yksikköinä. Tämä on voittamaton yhdistelmä, kun haluat tehokkaasti poistaa suuria määriä pölyä ja tarvitset monipuolisen, varman ja kestävän työtoverin.

Katso video!

Lisätietoja:
Tuotesivu: DC Tromb Twin c/L.

Tuotesivu: DC Tromb 400a, DC Tromb 400c ja DC Tromb 400L.

Tuotesivu: DCF Tromb c/L.

Haluatko tietää enemmän?

Puhelin: +358 9 682 4330

Sähköposti: dc@dustcontrol.fi

 

dc@dustcontrol.fi