verkkokauppa

Uusi verkkokauppa aukeaa 4. syyskuuta

Dustcontrolin uusi verkkokauppa aukeaa 4. syyskuuta. 

Haluamme palvella asiakkaitamme paremmin, nopeammin ja tehdä siitä samalla myös sinulle helpompaa. Uusi verkkokauppamme mahdollistaa sen, että voit tehdä tilauksesi, milloin ja mistä tahansa

Verkkokaupastamme saat tarvitsemasi tuotteet, olivat ne pölynerottimia, esierottimia tai niiden tarvikkeita. Voit tarkastella aiempia tilauksiasi, laskujasi ja tallentaa pikatilausta varten usein tarvitsemiasi tuotteita. Tilauksesi toimitetaan, vaikka suoraan työmaalle niin halutessasi.

Dustcontrolin verkkokauppa nopeuttaa tilausten käsittelyä, mikä merkitsee sitä, että sinä saat entistäkin nopeammin tarvitsemasi tuotteet juuri sinne missä niitä tarvitset. Verkkokauppamme on mukautettu siten, että kanta-asiakaanamme voit halutessasi tilata pikatilauksena säännöllisesti tilaamiasi tuotteita.

Verkkokauppa avataan 4. syyskuuta ja silloin on luvassa loistavia tarjouksia ja muuta mukavaa verkkokauppa-asiakkaillemme.

Lisätietoja antaa maajohtajamme Sakarias Liimatainen, sakarias.liimatainen@dustcontrol.fi, 050 346 1818.


DUSTCONTROL ÖPPNAR WEBSHOP I FINLAND

Den 4 september öppnas Dustcontrols nya webshop i Finland. Vi vill göra det lättare för kunden att beställa våra produkter var som helst och när som helst. Leveransen kan skötas exempelvis direkt till uthyrningsföretaget.

Som kund i Dustcontrols webshop kommer du också åt din order- och faktureringshistorik och kan spara produkter för snabbbeställningar.

För vidare information, kontakta Sakarias Liimatainen, sakarias.liimatainen@dustcontrol.fi, 050 346 1818.