Kiitos kuluneesta vuodesta

Dustcontrol FinnBuild messuilla

 

Vuosi lähestyy taas loppuaan, ja on aika kiittää teitä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, kuten myös oman henkilökunnan jäseniä kuluneesta vuodesta. Vuosi 2016 on ollut meille hyvä, erityisesti siirreltävien laitteiden osalta. Myös kiinteiden järjestelmien osalta vuosi meni mukavasti.

Vuoden kohokohta olivat FinnBuild- messut lokakuussa. Messuilla riitti hyvin kävijöitä, ja saimme asiakkailtamme kiitosta etenkin asbestisertifioiduista laitteistamme. Lisäksi olimme vuoden mittaan mukana alan järjestöjen, kuten SAP ry:n, Rakennuskonepäälliköt ry:n ja Teknisen Kaupan Liiton järjestämissä tapahtumissa ja tapaamisissa.

Muiden messujen osalta osallistuimme tänä vuonna World of Concreteen Las Vegasissa, BAUMA:an Saksassa ja NordBygg:in Tukholmassa. Lisäksi osallistuimme marraskuussa Rakennuskonepäälliköt ry:n järjestämälle risteilykonferenssille Ruotsiin.

Vuonna 2017 tulemme esittelemään uutuuksia, etenkin kiinteiden järjestelmien puolella, johon tulemme ensi vuonna panostamaan vahvasti. Saamme myös henkilökuntaamme lisävahvistusta, kun myyntiedustaja Joachim Weintraub palaa opiskeluvapaalta takaisin työn ääreen.

Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilökunnalle. Toivotamme rentouttavaa joulun aikaa, ja hyvää uutta vuotta!