Finnbuild-messut 2016

Dustcontrol Finnbuild 2016

Tämänkertaiset Finnbuild-messut antoivat jälleen paljon sekä hyvien tapaamisten että mielenkiintoisten puheenvuorojen  muodossa. Osastollamme käytiin innostavia keskusteluita niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden kanssa, kollegoita unohtamatta. Päästiinpä osastolla myös tutustumaan virtuaalilasien avulla siihen miltä asbestipöly ja metallipöly näyttävät. Alla Finnbuild-messujen anti meidän osaltamme:

Kävijämäärä heikohko, mutta laadukas

Kokonaisuudessaan messujen kävijämäärä oli tällä kertaa hienoinen pettymys. Onneksi se mikä menetettiin määrässä voitettiin laadussa. Dustcontrolin osastolla kävi hyvä vilinä ja kävijöitä oli monelta taholta. Kävimme hyviä keskusteluita sekä nykyisten asiakkaidemme että mielenkiintoisten uusien tuttavuuksien kanssa, joiden kanssa pääsemme toivottavasti keskustelemaan pölyntorjunnasta jatkossakin.

Mukavaa oli myös kollegoiden ja messuosasto-naapurien vierailut osastolla.

Hyvät kohtaamiset

Finnbuildin kohtaamisia

Messujen parasta antia olivat siis hyvät kohtaamiset niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa. Pääsipä Sakarias jututtamaan messuilla myös Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berneriä digitalisaatiosta ja sen mukanaan tuomista haasteista sekä mahdollisuuksista.

Messuosasto-tapaamisten lisäksi kävimme lounailla asiakkaidemme kanssa ja saimme enemmän aikaa jutella heidän kanssaan. Keskustelut olivat tavallistakin laadukkaampia. 

Kohtaamiset olivat laadukkaita myös sisäisesti! Yhteishenki kollegoiden kanssa osaston rakentamisen aikana ja purkamisen aikana oli huipussaan – yhteinen tekeminen yhdistää.

Laadukkaat puheenvuorot

Ehdimme kiireisestä messuaikataulustamme huolimatta kuuntelemaan kahta puheenvuoroa: Ramirentin Sami Metson esitystä pölyntorjunnasta rakennusalalla sekä Anne Bernerin puheenvuoroa ’Tulevaisuuden liikennehankkeet ja digitalisaation mahdollisuudet’. Molemmat puheenvuorot olivat laadukkaita ja ajankohtaisia.

Finnbuild 2018

Vuoden 2018 lokakuussa järjestettäviä Finnbuild-messuja odotamme jo innolla. Hyödynsimme tällä kertaa messusostastollamme virtuaalilaseja ja lähetimme sieltä Facebook Live-lähetyksen. Ensi messuille keksimme varmasti jotain uutta ja mielenkiintoista! 

Tässä vielä video Finnbuild-messujen annista: