FinnBuild 2016 - Tietoa, koulutusta ja kontakteja

 

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan messut järjestetään tänä syksynä jo 22 . kertaa. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.10.2016. Myös Dustcontrol on menossa mukana.

Tapahtumassa pääset tutustumaan monipuolisesti rakennusalan toimijoihin, uusiin innovaatioihin ja tuotteisiin sekä ratkaisuihin. Tämän lisäksi messuilla on tarjolla laaja ohjelma aina koulutuksista kohtaamisiin. Voit kätevästi suunnitella oman messuohjelmasi mobiilisovelluksen avulla.

Mielenkiintoisia puheenvuoroja

Messujen ohjelmassa on ajankohtaisia puheenvuoroja, paneeleita, tietoiskuja ja seminaareja. Ohjelma on jaettu kolmen pääteemaan alle:

  1. Digitalisaation mahdollisuudet 
  2. Tuottavuus ja kilpailukyky
  3. Rakennetun ympäristön tulevaisuus

Messujen aikana pohditaan muun muassa, miten digitalisaatio vaikuttaa rakennusalan tiedonhallintaan ja minkälaisia innovaatioita se mahdollistaa sekä tarkastellaan ekologista rakentamista. Korkeatasoiset keynote-puhujat ja paneelikeskustelun osallistujat toimivat keskutelujen kirvoittajina. Näytteilleasettajat pääsevät puolestaan esittelemään omia, teemoihin liittyviä ratkaisuitaan tietokahviloissa. Tutustu tarkemmin ohjelmaan täällä

Laajenna verkostojasi

Tämän lisäksi Finnbuild-messut ovat oivallinen verkostoitumistapahtuma. Saat käyttöösi sähköisen Brella-työkalun, joka auttaa tapaamisten sopimisessa kiinnostavien toimijoiden ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Brella auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopivimmat kontaktit ja hoitaa tapaamisten sopimisen kätevästi mobiilisti. 

Finnbuild-messujen yhteydessä järjestetään lisäksi muitakin messuja, joissa pääset tutustumaan rakentamisen alan ammattilaisia kiinnostaviin teemoihin. Nämä messut ovat urheilupaikkarakentamisen Arena, infrastruktuuriin liittyvä InfraExpo, viherrakentamisen ViherTek sekä ympäristö- ja kunnallistekniikkaan liittyvä Jäte, Vesi, Ympäristö.

Teema-alueet

Finnbuild-messut koostuvat eri teema-alueista, joissa pääsee tutustumaan kyseessä olevan teeman yrityksiin ja aiheisiin. Poimimme kaksi mielenkiintoista teema-aluetta, joissa kannattaa vierailla. 

Rakennuskoneet ja –laitteet. Rakennuskoneiden ja –laitteiden teema-alueella kävijät pääsevät tutustumaan rakennusalalla käytettäviin työmaatekniikoihin, koneisiin ja laitteisiin. Pääset tutustumaan alan asiantuntijoihin sekä vuokrauksen että myynnin parista. Uusimpien tuotteiden ja palveluiden lisäksi teema-alueella tarjotaan hyödyllistä ohjelmasisältöä, kuten asiantuntijoiden puheenvuoroja. 

Rakentaminen. Rakentamisen teema-alue keskittyy esittelemään perusrakentamisen uusimpia trendejä ja innovaatioita. Alueella tarjotaan monipuolisia ratkaisuita niin uudisrakentamiseen, purkamiseen kuin korjausrakentamiseenkin. Pääset tutustumaan muun muassa runkorakentamisen, metalli- ja betonituotteiden, eristyksen, katemateriaalien ja pintamateriaalien uusimpiin innovaatioihin. Alueella on lisäksi edustettuina sekä suomalaiset että kansainväliset rakennusliikkeiden edustajat. 

Finnbuild-messut ovat kaikille ilmaiset. Rekisteröidy messuille täällä

Tiesitkö, että työnantaja saa veroedun työntekijöiden messukäynnistä? Lue lisää edun hakemisesta Messukeskuksen sivuilta