Tromb 400 - Feel the Power

DC Tromb 400 on kaikkien aikojen tehokkain siirreltävä yksivaiheinen pölynerotin ja suunniteltu täyttämään pölysaneerauksen tiukat vaatimukset. 

 

DC Tromb 400

Dustcontrolin uusin laite on suunniteltu vastaamaan tämän päivän työympäristöjen vaatimuksiin. Esimerkiksi työstökoneista on tullut tehokkaampia ja ne tuottavat enemmän pölyä kuin aiemmin. DC Tromb 400:n ilmavirtaus on jopa 420 m3/h ja sen kapasiteetti riittää esimerkiksi 500 mm:n hiomakoneille ja suurille katkaisukoneille.

– DC Tromb 400 on kaikkien aikojen tehokkain siirreltävä yksivaiheinen koneemme ja suunniteltu täyttämään pölysaneerauksen tiukat vaatimukset. Ammattilaiset toivovat työstökoneiden olevan yhä tehokkaampia ja nopeampia, mutta silloin ne tuottavat myös enemmän pölyä. Olemme ottaneet tämän huomioon tuotekehityksessä. Siksi Trombissa on entistä tehokkaampi sykloni, suurempi suodatinala ja helpommin puhdistettava suodatin. Sen lisäksi, että käyttäjät voivat työskennellessään hengittää puhtaampaa ilmaa, he välttyvät myös turhilta keskeytyksiltä, joita pöly voi aiheuttaa, Dustcontrolin toimitusjohtaja Anna-Lena Berg kertoo.

DC Tromb 400 soveltuu kaikenlaiselle hienopölylle, kuten rakennus-, hionta-, kipsi- ja betonipölylle. Se on riittävän tehokas kytkettäväksi lattiahiomakoneisiin ja käsityökaluihin, esimerkiksi katkaisu- tai piikkauskoneisiin tai sahoihin. Laitteen vakiovarustukseen kuuluu huuhdeltava hienosuodatin ja H13-suodatin, joka täyttää asbestisaneerauksen vaatimukset. Kompakti muotoilu ja puhkeamattomat, lukittavat pyörät helpottavat laitteen käyttöä ja käsittelyä myös ahtaissa tiloissa ja epätasaisella alustalla.

DC Trombista on saatavana kolme eri mallia: 40 litran säiliöllä, 40 litran muovisäkillä tai pitkällä muovisäkillä varustettu versio. Toimitukseen sisältyy 5 metrin letku (Ø 50), teräksinen imuputki ja kestävä alumiininen lattiasuulake.

 

DC Tromb 400 a

DC Tromb 400 c

DC Tromb 400 L