Haemme teknistä myyjää

Dustcontrol Fin Oy on osa ruotsalaista kansainvälistä Dustcontrol-konsernia, jolla on toimintaa 22 maassa. Haluamme nyt tehostaa myyntiorganisaatiotamme Suomessa - toimipaikkamme on Helsingin Malmilla.

Teknisk säljare söks

Vi söker Teknisk säljare för att förstärka vårt säljteam. För demonstration av våra mobila stoftavskiljare och luftrenare hos byggfirmor, maskinuthyrare och återförsäljare samt försäljning till nya och nuvarande kunder. Säljområde västra Nyland och västra Finland.

Tekniskt kunnande och säljerfarenhet tillsammans med vår produktutbildning garanterar konkurrenskraftiga villkor. Fördel om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen samt kan svenska eller engelska.

För frågor: Sakarias Liimatainen +358 50 346 18 18

Ansökan och CV senast 18.7.2014 till
sakarias.liimatainen@dustcontrol.fi Vi behandlar ansökningar under ansökningstiden, så skicka ansökan snarast möjligt

 

Tekninen myyjä
 
Dustcontrol on jo vuodesta 1972 lähtien alan uranuurtajana kehittänyt ja markkinoinut pölynhallintalaitteita suojaamaan ja ehkäisemään terveydelle vahingollisen pölyn riskeiltä.
 
Haemme nyt teknistä myyjää ratkaisukeskeiseen tehtävään joka edellyttää noin 100 kotimaan matkapäivää vuodessa. Myyntialueena on Länsi-Uusimaa ja Länsi-Suomi.
 
Tehtävä sisältää siirreltävien pölynpoistolaitteiden esittelyä työmailla, rakennuskonevuokraamoissa ja jälleenmyyjillä ja tuloksellista myyntityötä nykyisten ja uusien asiakkaiden parissa.
 
Tekninen koulutus ja käytännön taito, myyntialan työkokemus ja annettava tuotekoulutus takaavat kilpailukykyiset ansioedut. Eduksi katsotaan aiempi kokemus rakennusalalta sekä ruotsin tai englannin kielen taito kommunikoimiseen päämiehen kanssa.
 
Lisätietoja: Sakarias Liimatainen +358 50 346 18 18

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 18.7.2014 mennessä osoitteeseen
sakarias.liimatainen@dustcontrol.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi heti.