Dustcontrol voitti terveys- ja turvallisuuspalkinnon Englannissa

Dustcontrol ja pölynerottimemme DC 2900 on saanut Speedy Hire:n terveys- ja turvallisuuspalkinnon. Speedy Hire Ltd on yksi Englannin suurimmista vuokraliikkeistä.

Palkinnon vastaanotti Dustcontrol UK:n myyntipäällikö Phil Haskins (kuvassa oikealla).

Dustcontrol ja pölynerottimemme DC 2900 on saanut Speedy Hire:n terveys- ja turvallisuuspalkinnon. Speedy Hire Ltd on yksi Englannin suurimmista vuokraliikkeistä.

Palkinto jaetaan yritykselle jonka tuote tuomariston mukaan on ”tehnyt merkittävän ja konkreettisen panoksen työterveyden ja –turvallisuuden hyväksi.”.

Sopivalla imusuojalla varustettuna DC 2900 voi vähentää pölynhiukkasten määrää lähes 100 %-sti.. Vakiomallin varusteena on suodatin luokka H ja HEPA 13 mikrosuodatin, syklonierotus. Pölynerotinta on helppo käyttää ja huoltaa.

Phil Haskins, Dustcontrol UK:n siirreltävien pölynerottimien myyntipäällikkö, vastaanotti palkinnon ja kommentoi; ”DC 2900 avulla käyttäjä voi jatkaa työtä pölyttömänä ja häiritsemättä toisia. Lakaiseminen pitäisi kieltää koska pölynerottimen imu ei kehitä ilmassa leijuvaa pölyä yön aikana. Kerätty pöly pysyy pölynerottimen sisällä. Säkin vaihto on helppoa ja HEPA H13 suodattimen tehokkuus on 99,95 %, 0,3 mikronin hiukkasia myöten.”

Hän jatkaa; ”Olemme iloisia palkinnosta. Olemme kehittäneet tuotteen niin että se on paras mahdollinen terveydelle ja turvallisuudelle.”

DC 2900 kiinnitti tuomariston mielenkiinnon innovatiivisen muotoilun takia joka mahdollistaa pölynpoiston kohteesta missä pöly syntyy, erottaa syklonitekniikalla ja säilyttää hiukkaset. Vaikutuksen teki myös vekattu HEPA H13 suodatin,se että suodattimia voi puhdistaa ottamatta niitä pois ja pölytön säkinvaihto.

Phil jatkaa; ”DC 2900 pölynerotin estää tehokkaasti pölyn pääsemisen ilmaan. Tuote on erinomainen ja on hyvä että DC 2900 saa suosion jonka se ansaitsee.”

Lisää tietoa Dustcontrolin tuotteista ja palveluista saa puhelimesta 09-682 4330 tai sähköpostitse dc@dustcontrol.fi

Lisää tietoa saa sivulta www.dustcontrol.fi