Dustcontrol Construction Skanska AB Banner

Skanska

Skanska AB investoi Dustcontrolin ratkaisuun

Missio

”On tarkoitus, että kaikki rakennustyöläiset siivoaisivat omat jälkensä ja heidän keskusimujärjestelmänsä tekisi tämän huomattavasti helpommaksi. On myös mukavaa, kun koneita ei tarvita jokaisessa kerroksessa.”, Skanskan tiimijohtaja Ronny Johansson kertoo ja toteaa myös, että hän näkee tässä ainoastaan hyötyjä. Hän myös suosittelee lämpimästi keskusimujärjestelmää muillekin rakennustyömaille. ”Se ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös tehokkaampi, kuin perinteiset siirreltävät imurit.”


Ratkaisu

Keskusimujärjestelmä, DC Big Vac, on hieno uusi ratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. DC Big Vacia voidaan käyttää myös siirreltävänä järjestelmänä. Tämä merkitsee sitä, että säiliön voi liittää tilapäisesti tai kiinteästi putkistoon ja se voidaan helposti siirtää rakennustyömaalta toiselle. ”DC Big Vacia täydentää DC Green System. Skanska valitsi juuri tämän järjestelmän, koska haluttiin välttää sähköasennuksia, erityisesti mikrokytkimien asennuksen.

Lisäksi Skanska saa kätevät asennukset automaattisella suodattimen puhdistuksella”, Dustcontrolin myynti-insinööri Stefan Ohlsson sanoo. Big Vac on myös varusteltu S11000 suodatinyksiköllä. Tähän kuuluu F11000 esierottelija, joka poistaa isommat partikkelit, mikä vähentää suodattimen kuormitusta. Koska rakennustyömailla ei ole käytettävissä tiivistettyä ilmaa, tarvitaan kompressori, joka tuottaa ilmaa automaattisuodattimen puhdistamiseksi.

Equipment

  • TPD 30 11 kW turbo pump-supplemented with the DC Green System
  • S 11000 filter unit
  • F 11000 pre-separator

Reference

Centralised extraction system for cleaning and to extract sawdust when sawing.

Yrityksen yhteystiedot

Skanska AB
Stockholm Sweden

Company contact:
Ronny Johansson
Team Manager

Dustcontrol AB:
Stefan Ohlsson
Sales engineer

Dustcontrol FIN Oy Muuntotie 1, Portti D2 01510 VANTAA